RijTech Components ontzorgt de technische dienst

Deel dit bericht

Het inventariseren van uw transportbanden behoort tot onze mogelijkheden. Voordeel: snel en adequaat handelen bij defecte transportbanden. Uw gehele productieproces wordt in lijn gebracht.

Door een investering in de pers-gereedschappen zijn wij in staat om de 24/7 diensten verder uit te bouwen. RijTech Components werkt met snelle persen om transportbanden/aandrijfriemen bij u ter plekke te kunnen lassen, u hoeft u machines niet te demonteren voor het vervangen van een transportband.

Wij hebben uw band binnen enkele minuten eindeloos gemaakt (bel ons voor de mogelijkheden). Wij werken met een vast laag-uurtarief op elk moment van de dag of in het weekend.

De materialen die wij gebruiken komen van de beste fabrieken, die kwalitatief hoogwaardig zijn.
Graag zijn wij u van dienst. Bel voor een afspraak via 0031(0)-6-10 995 427. 

Meer artikelen

Info

Het reinigen van bedrijfsbestratingen

Onze businessunit “eenschoonterras.nl” krijgt steeds meer de vraag vanuit de zakelijke markt, of wij ook in staat zijn om bedrijfsbestratingen te kunnen reinigen. Men wil

Info

RijTech Components ontzorgt de technische dienst

Het inventariseren van uw transportbanden behoort tot onze mogelijkheden. Voordeel: snel en adequaat handelen bij defecte transportbanden. Uw gehele productieproces wordt in lijn gebracht. Door